AKTUELNO

Luna saznala da je Kija Slobi rekla da ga voli, pa izgorela od ljubomore!

Kada su u ponedeljak popodne bili u redu za kupovinu, Kristina Kockar i njen suprug Sloba Radanović dugo su pričali. Glavne teme bile su im njihovi prijatelji, roditelji, ali i šta bi mogli da kupe za sebe i za Lunu Đogani, Slobinu devojku.

Foto: RTV Pink

U jednom trenutku desila se veoma zanimljiva sitaucija - Kija je Slobi izjavila ljubav. Stjuardesa je kratko prošaputala: "Volim te", što možete videti i čuti u video-klipu ispod.

Komentar na ovu situaciju od supružnika tražile su ove noći novinarke u studiju, dok Kristina Kockar i Slobodan Radanović nisu skidali osmeh sa svojih lica. Oni su se branili rečima kako se to nikada nije dogodilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Neko me je pitao da li volim Slobodana, od jedan do deset, ja sam rekla da ga volim kao prijatelja za desetku, ali što se tiče kao partnera, tu je čista nula. Sa ovim mi sada pravite problem sa dečkom - iskrena je bila Kija.

Luni Đogani nije bilo drago što ovo čuje, pa je morala da se ubaci komentarom kako je najbolje da ih pomiri i ode kući, a to je rekla i ranije sinoć.

Foto: RTV Pink

Stvarno nisam to čuo. I da je rekla, nisam je čuo! Ja nju gledam kao osobu koja je bila u mom životu pet godina. Za to što se desilo i završilo među nama ja sam kriv. Volim Lunu! Zaljubljen sam u Lunu i želim sve sa Lunom - govorio je Sloba, dok je blogerka gorela od ljubomore.

PROČITAJTE: KIJA ISPRIČALA SVE O NOVOM DEČKU: Slobu sam mogla uvek da varam! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'