AKTUELNO

Zaboravili pravila! Pljuštale kazne celu noć!

Odlukom glasova publike Vojke, Andrijana Radonjić i Saša rudar juče su se vratili u "Zadrugu" omiljeni rijaliti program celog Balkana koji danima ruši sve rekorde gledanosti.

Foto: RTV Pink

Već posle nekoliko sati od njihovog ulaska, Saša rudar napravio je prekršaj, zbog čega je zajedno sa Nenom Petrović i Banetom Čolakom, kažnjen oduzimanjem nedeljnog honorara. Kada je uzeo pismo Velikog šefa iz sandučeta, u ranim jutarnjim satima, ovonedeljnom vođi Lepom Mići bilo je jasno da se radi o novoj kazni, a onda je pročitao i obavestio sve ukućane ko je i šta učinio pogrešno.

Foto: RTV Pink

Zadrugari, prema osnovnim pravilima života u Zadruzi, pušenje je dozvoljeno samo pored bazena i za nominovane zadrugare pored jezera. S obzirom na to da živite u Zadruzi već skoro tri meseca, trebalo bi da ste naučili da se pravila moraju poštovati. Nena, Bane i Saša su prekršili pravilo i pušili su u radionici, zbog toga smo doneli odluku da budu kažnjeni oduzimanjem nedeljnog honorara - pisalo je u pismu.

Foto: RTV Pink

Miki Đurčići čestitao je svom dobrom drugu Saši rudaru na prekršaju koji je napravio tako brzo, a Lepi Mića poručio je svojim cimerima da nastave tako da se ponašaju, naravno bio je ironičan. Inače, ovo nije bila jedina kazna noćas. Zadrugari će sledeće nedelje imati čak hiljadu dinara manje u džepu zbog toga su pojedini ukućani bojkotovali probu imitacija.

PROČITAJTE: KAJE SE ZBOG SVEGA: Luna i Kija postale najbolje prijateljice! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Nena Petrović

#Rijaliti Zadruga

#Saša Rudar

'