AKTUELNO

Otvorila je dušu.

Mlada voditeljka Ksenija Bujišić nedavno je priznala da se bori sa opakom bolešću - anoreksijom i da je imala svega 37 kilograma.

Foto: Instagram

- Nekako čovek gubi svest o svom odrazu u ogledalu. Ja nikad sebi nisam izgledala mršavo koliko sam izgledala ljudima iz svog okruženja. Sad je zimsko vreme pa se to toliko ne primećuje - otkrila je Ksenija i dodala:

- Devojke drže dijetu, a ja sam mogla da jedem šta god želim i da se to ne vidi. Sve je bilo u redu dok mi se krvna slika nije pogoršala. Dok nisam bila konstantno umorna. Onda kada zaspim, ne mogu da se probudim. Toliko sam iscrpela sebe da nisam imala snage.

Pročitajte još:ONA SVA U BELOM, ON U ODELU: Da li se Biković ŽENI? (FOTO)

Foto: Instagram

Ona je otkrila da je često padala u nesvest i to je opominjalo da mora da povede računa o svom zdravlju, ali da je već nekoliko dana nakon što se oseti bolje zaboravljala na to.

- Jela sam jednom u par dana, samim tim organizam gubi potrebu za hranom i nisam imala apetit. Kada sam shvatila ozbiljnost situacije shvatila sam da to moram da iskorenim u potpunosti. Padala sam u nesvest i svaki put kad se to desi ja narednih par dana povedem računa i posle se vratim na isto. Postupala sam veoma neodgovorno prema onome što mi je najbitnije, a to je moje zdravlje - iskrena je bila Ksenija i dodala:

Foto: Printscreen Instagram

- Ja nikada nisam držala dijete jer nikada nisam imala problema sa kilažom. Svaka devojka voli da izgleda mršavo, ali tanka je linija kada iz te neke normalne mršavosti skliznete u bolest. Jako je teško da iščupati se iz bilo kog oboljenja, a kamoli iz tog koji je u vezi sa psihom.

Autor: Pink.rs

#Ksenija Bujišić

'