AKTUELNO

Prvo je plakala, a onda su se svađale.

Šta se dešava u prijateljskoj vezi između Jelene Golubović i Mace Diskrecije, zanimalo je novinare koji su gostovali prošle večeri u studiju "Zadruge". Glumica i rediteljka plakala je jer sumnja da joj je Maca ukrala novac. Inače, one su do skoro bile najbolje rijaliti drugarice, a onda je odnos zahladneo.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nisam nikada Jelenu pokrala, mene kradu, tako da nisam pare nikome uzela - rekla je Maca.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Zadrugari su se na ovo slatko nasmejali, dok je Jelena Golubović ostala u šoku, jer nije mogla da veruje šta čuje, a Diskrecija se pravdala.

Jelena je u suzama otišla u kupatilo! Ona je u šoku - ubacio se Lepi Mića.
U subotu veče sam našla tačnu sumu koja mi je ukradena. Pre jedno dve, tri nedelje mi je ukradeno 1000 dinara, nakon toga 800 i nešto. Ja sam rekla Marku i Maci da mi je to nestalo. Tačno tu sumu sam našla baš kada smo Maca i ja bili u izolaciji. Problem je ako mi je pare uzeo neko ko mi je bio blizak - kroz suze je pričala Jelena Golubović.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Za vreme pauze, u Beloj kući došlo je do velike svađe između Jelene Golubović i Mace Diskrecije, a glumica je još više plakala. Jelena je govorila Maci kako joj je iskren prijatelj i da je uvek bila na njenoj strani.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ako je to poverenje, ne moramo se družiti Jelena! Dobro, lagala sam te, priznajem! Nećemo se družiti više! Osudi me Jelena! Nećemo se družiti, evo sada ti kažem! Nećemo se družiti! Odustajem! - vikala je Maca.

Celu situaciju komentarisala je Anđela Veštica, a nešto kasnije zajedno sa Saškom Karan i Milanom Miloševićem i sama Jelena Golubović pričala je o Maci. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-klipovima ispod.

PROČITAJTE: VUK PROMENIO ĆUD? Jelena Golubović se JAVNO IZVINILA LUNI! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Darko Tanasijević

#Jelena Golubović

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

'