AKTUELNO

Mnoge poznate dame biraju moderna i neobična imena, ali to neće biti slučaj sa gospođom Lazukić.

Nataša Bekvalac Lazukić i njen suprug Luka uskoro će postati roditelji. Nataša je u šestom mesecu trudnoće i povukla se sa javne scene. Ona trudničke dane provodi mirujući i družeći se sa najbližima.

Popularna pevačica dugo je razmišlajala koje ime će dati svojoj ćerki, a izbor je pao na staro srpsko i neobično ime. Zbog velike ljubavi prema svojoj baki Dragici, Nataša će ćerku nazvati po njoj.

Foto: EKSKLUZIVno

Svi su bili oduševljeni kada je Nataša spomenula da razmišlja o tome da ćerkici da ime Dragica, ali su odluku o tome ipak prepustili Luki i njoj. Neki su komentarisali da je ime možda previše arhaično za današnje vreme, te da bi beba možda trebalo da ima neko modernije, ali nisu želeli preterano da je ubeđuju. Odluka je, naravno, na njoj i Luki, a svakako ima dovoljno vremena dok se ne porodi da razmišlja o tome –  rekao je izvor blizak bračnom paru Lazukić.

Ima Dragica izvedeno je od reči "draga". Ono je zastupljeno od davnina u našem narodu. Ostala značenja ovog imena su: vesela, aktivna, kreativna, moderna, prijatna.

Podsetimo, Nataša iz braka sa Danilom Ikodinovićem ima ćerku Hanu, a i Luka ima ćerku Iru, koju je dobio u braku sa dizajnerkom enterijera Aleksandrom.

Pink.rs

#Beba

#Ime

#Nataša Bekvalac

#trudnica

'