AKTUELNO

Milan ispričao ukućanima šta mu je Žiža govorila o njima!

Nekoliko dana Milan Milošević se zabavlja sa Žižom Stojanović. Kada ona ode u Rajski vrt, novinar se prišunja, promeni boju glasa i sa glumicom priča kao da je Drvo mudrosti. Žiža ne zna da se radi o šali, zbog čega je sve svoje tajne i želje ispričala Milanu.

Foto: RTV Pink

Sve je krenulo kao dobar vid zabave za zadrugare, da bi oni nakon nekoliko dana otkrili mnoge detalje. Sinoć su ukućani pričali u dnevnoj sobi, Lepog Miću povredile su reči koje je glumica uputila na njegov račun, a onda je Milan ispričao i šta mu je još Žiža u poverenju rekla.

Foto: RTV Pink

Što se tiče hrane. Žiža može sve da jede. Inače, ona uvek ima da jede zdravu hranu. Ja sam joj rekao da ne jede kulen i čajnu u tri ujutru. Sada joj se pritisak smanjio. Ja sam ti Žiža dao snagu da se boriš za sve! Pošto kažeš da ti ja ne dajem hranu i pare, mislim da si mi dužna dve hiljade, ali evo ti još 500 da imaš. Više nikada u životu da mi nisi ništa rekla! Nemoj da mi se obraćaš, najlepše te molim! Ostavi me na miru - rekao je Lepi Mića Žiži.

Foto: RTV Pink

Večeras je rekla da je jako gladna - ubacio se Milan.
Ja? Znači vi prisluškujete?! Sve sam odbila! - u čudu je bila Žiža.
Mića je jako dobar prema meni, sa ovakvim lažovom kao što si ti Milane, ne želim da razgovaram. Odakle ideja Milanu mene da sluša i bude Drvo? Saška i Milane, molim vas da me zaobiđete - nastavila je glumica.

Milan Milošević rekao je da je Žiža prihvatila ponudu koju je dobila od njega i da je ranije juče želela kući da pošalje Lepog Miću, Miljana Vračevića, Vojketa i Nenu Petrović. Ovo je Miću povredilo, pa joj je ponovo očitao lekciju.

Foto: RTV Pink

Danas plačeš tu kao pi*ka. Posle rođendana bila si sama, ja sam ti prišao! Eto, koliko te poštuju! Promeni se! Ti opet radiš protiv mene! Saška je sve čula! Žiža nas sve laže tri meseca - pričao je Mića.

PROČITAJTE: OD PONEDELJKA ĆE NA DIJETU: Stanarima priča kako vodi računa o ishrani, a krišom želi da jede ŠNICLU! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Milan Milošević

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Žiža Stojanović

'