AKTUELNO

Kreatorka je sve oduševila svojim bundama.

Kreatorka Marijana Mateus donela je duh Londona, u kojem već godinama živi i radi, u srpsku prestonicu kada je ljubiteljima svojih kaputa sinoć predstavila novu kolekciju.

U ambijentu njenog omiljenog restorana na Senjaku ona je napravila pravu modernu i snežnu bajku u kojoj je svaka gošća mogla da obuče njen kaput i fotografiše se.

Selfiji devojaka sa Marijaninim kaputima napravili su pravi kolaps na društvenim mrežama jer se već satima neprestano dele.

Foto: Promo

Reč je zapravo o Marijaninoj modnoj liniji kaputa "Andaj London", koja je dobila ime po njenim ćerkama Dajani i Anđeli.

Kako su samo Engleskinje u mogućnosti da njene komade kupe u radnji, ona je odlučila da i Srpkinjama predstavi svoju kolekciju koju mogu kupiti jedino putem njenog sajta andaj.co.uk, iako bi sledeće godine mogla i u Beogradu da otvori prodajno mesto.

Foto: Promo

- Na ovaj brend sam izuzetno ponosna jer je nastao na nagovor moje dve ćerke po kojima je i dobio ime. Ovaj događaj nastao je kao posledica želje mojih klijenata u Srbiji da uživo vide moje kapute i da im na taj način prikažem šta zapravo radim u Londonu. Kaput je izuzetno važan odevni predmet jer šta god da obučete ispod se ne vidi dok vas kaput predstavlja i njime ostavljate prvi utisak - kaže Marijana

Ona tvrdi da Engleskinje vole njene modele ali i da bi volela da njen kaput ponese princeza Kejt Midlton.

Foto: Promo

- Moja velika želja je da nju obučem, a kada u nešto verujete onda se to i desi. Sreća prati hrabre, a ja sam vrlo hrabro ušla u taj posao u Londonu - ističe Marijana.

Osim toga, ona je izjavila da joj iz Srbije najviše nedostaju burek i ćevapi.

Foto: Promo

- Burek jedam ujutru u sedam, a ćevape bez hleba. U duši sam prava Vojvođanka i bez obzira na to što sam rođena u Vrbasu, rado se vraćam Novom Sadu gde sam provela najveći broj godina - rekla je ona.

Foto: Promo

Žene od stila kupile su komade ovog brenda koji željno iščekuju u Beogradu, a među njima su bile voditeljka Snežana Dakić, košarkašica Milica Dabović, pevačica Goga Sekulić, Milka Forcan i mnoge druge poznate dame.

Autor: V. T.

#Marijana Mateus

#Milica Dabović

#Snežana Dakić

'