AKTUELNO

Navodno su bile u dobrim odnosima.

Od ulaska Kije Kockar u "Zadrugu" mnogi takmičari pokušavaju da je isprovociraju i navedu na to da promeni svoje staloženo ponašanje. Ipak, ona se ne da poremetiti, a nesumnjivo je da je svoj čvrst karakter izgradila i tokom dugogodišnje karijere stjuardese gde se susretala sa raznoraznim ljudima.

Foto: Printscreen Youtube

Baš tu njenu nepokolebljivost, Jelena Golubović je videla kao manu, te je za vreme sastanka počela da je vređa i da je naziva pogrdnim imenima.

Ti bivša ženo ćuti, balavice jedna i ti si isto jedna od lažnih moralista. Ti si jedan ološ maliciozni, ne znam kako imaš želudac da sediš ovako pored mene. Mogla si barem da pokažeš poštovanje prema meni, prvi dan si mi rekla da ćutim, a ja sam branila tvoj brak kao instituciju sve dok te nisam upoznala- oštra je bila Golubovićeva.

Foto: Printscreen Youtube

Kija nije reagovala na ove uvrede, pa se Jeleni čak i smejala u lice govorivši joj kako voli da je sluša i da slobodno nastavi da je vređa. Sloba Radanović koji je isto pominjan u priči gledao je čitavu scenu sa besnim izrazom lica, ali nije se oglašavao.

Foto: Printscreen

Čitavu svađu ove dve zadrugarke možete pogledati u videu ispod teksta.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'