AKTUELNO

Pravila se moraju poštovati!

Zadrugari su sinoć saznali da će u impresivnom gradu nadomak Beograda biti otvorena fabrika! Ovo ih je jako obradovalo, ali nije sve tako lepo i bajno kao što misle. Naime, postoje pravila koja će morati da ispoštuju i od kojih im zavisi opstanak u rijalitiju!

Foto: TvPink Printscreen

Filip, Nena, Nikola, Sanja, Teodora, Luna, Zorana i Mina će morati posebno da poštuju sva pravila kao radnici fabrike, ali isto važi i za sve ostale:

Dragi zadrugari, sada kada znate čime će se baviti radnici, evo još uputstava vezanih za specijalnu nedelju: Zadrugari ne smeju ulaziti u fabriku i ometati radnike. Ljuštenje krompira nije dozvoljeno na pauzama. Krađa krompira je strogo zabranjena. Morate nositi higijenske kapice i rukavice. Krompir mora biti lepo oguljen. Veliki šef će svakog dana preuzimati kutije sa očišćenim krompirom. Radnici se ne mogu vraćati pre radnog vremena. Petak će biti poslednji radni dan u fabrici, a do tad mora biti očišćeno 1200 kilograma krompira. Važno je da zadatak obavite jer od njega zavisi kako će se vaš život nastaviti u Zadruzi - stajalo je u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIJE IM DOBRO: Zadrugari saznali šta će sve MORATI DA RADE u fabrici! (VIDEO)

Šta je još pisalo i kako su zadrugari reagovali, pogledajte u videu ispod:

Nakon što su pročitali pismo, Veliki šef je rešio da obraduje zadrugare pa im je pustio pesme koje su posebno bile posvećene radnicima. U sekundi je nastala prava žurka, a kako je to izgledalo, pogledajte ispod:

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Zadrugari

'