AKTUELNO

Trener tvrdi da će sa Kijom biti svašta! Nikola i Jelena se svađali zajedno sa Saškom i Milanom.

Novi ukućanin Nikola Arsić zaludeo je skoro sve ukućanke koje s njega bukvalno ne skidaju pogled. Od Saške Karan, koja je odmah opipala njegove mišiće, preko Ane Korać, Kije Kockar kojoj je priznao da mu se dopada, a na Nikolin šarm pala je i Luna Đogani koja je danas bila previše bliska sa ovim zadrugarom zbog čega je Sloba Radanović poludeo.

Foto: RTV Pink

Veliki šef popodne je preko pisma koje je stiglo u "Zadrugu", tražio od Arsića da prokomentariše sve ukućane i svima u lice kaže svoje prve utiske o njima, a on je krenuo od Jelene Golubović sa kojom se sve vreme tokom sastanka svađao, jer se njihovi stavovi nisu poklapali.

Foto: RTV Pink

Za Jelenu nemam puno da pričam. Manipulacija. Laž. To sam primetio kada je ono bilo sa Miljanom što se desilo u pabu. Ti Jelena nemaš karakter - rekao je Nikola.

Foto: RTV Pink

Zatim je Arsić nastavio da komentariše ostale cimere i rekao kako sa većinom ima korektan odnos. Nikola je istakao i kako sa Slobom Radanovićem ima odličan odnos, bez obzira što mu je, prema pričama ostalih zadrugara, zgrabio devojku danas u toku prvog radnog dana u fabrici. Pevač je samo nekoliko minuta pre sastanka ogovarao Nikolu koji mu i te kako smeta, dok na Nikolino mišljenje, nije imao komentar.

Foto: RTV Pink

Klasičan debil! Ja ne mogu da verujem. Treba da pričaš o karakteru, a ne ko te je kako dočekao. Ovo je najveći debil kog ste mogli da upoznate. Tri puta se čista pismo i tri puta se pravi blesav - ubacila se Jelena, nakon što je Arsić rekao kako su ga Milan Milošević i Saška Karan odlično dočekali.

Foto: RTV Pink

Nikola je obratio pažnju na ono što Jelena priča, pa je morao da joj odgovori. Kako bi je što više iznervirao, rekao je da je Saška Karan, sa kojom rediteljka i nije u dobrim odnosima, mnogo bolja žena od nje, a onda je prokomentarisao Kristinu Kockar.

Sa Kijom isto imam odličan odnos. Sa njom izvanredno sve. Biće tu svega. To je činjenica. Sinoć sam se prijatno iznenadio - rekao je Nikola.

Foto: RTV Pink

Posle žurke će biti sve jasno. Posle žurke će promeniti odnos prema svima - tvrdila je Saška, kojoj je bilo drago što je Nikola imao lep stav o njoj.

Foto: RTV Pink

U toku velike galame, kada su se svađali Nikola Arsić, Milan Milošević i Jelena Golubović, trener je ponovo krenuo da priča šta misli o svojim cimerima. Za Jelenu je rekao kako voli da izvlači reči iz konteksta, nakon čega je novinar odbrusio Jeleni koja je pravila najveću viku.

Foto: RTV Pink

Jelena, klošarko, štalarko, č*arušo, a*alušo, klošarko, alo sedi! Prevarant veka Jelena Golubović a*aluša i štalarka! Jelena č*aruša, namiguša, u*maraga. Ona se kupa dva puta dnevno? Pa da se kupa ne bi nosila u*rane gaće, ako se kupa dva puta dnevno. Srbija je videla tvoje gaće, č*arušo! Maca Diskrecija te je sahranila, prostitutka te sahranila - govorio je Milan.

Foto: RTV Pink

Kako bi smirio situaciju, ukućanima se obratio Lepi Mića koji je rekao zadrugarima kako se slaže sa Jelenom, ali da Nikola nije imao vremena da stekne pravi utisak o svima. Jelena i Arsić zajedno sa Milanom i Saškom nastavili su svađu nakon sastanka, a kako je sve izgledalo možete pogledati video-klipovima ispod.

PROČITAJTE: SLOBA SUZBIJAO BES ZBOG LUNE I NIKOLE, Kija jedva DOČEKALA! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Jelena Golubović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Milan Milošević

#Nikola Arsić

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Sloba Radanović

'