AKTUELNO

Rada Manojlović nije uspela da sakrije da njene noge dodiruju i drugi muškarci.

Nova odluka Rade Manojlović, da bude direktna i da više nikome ne ćuti, mogla bi da je dovede u nezgodnu situaciju, budući da je sinoć u emisiji "Amidži Šou" dosta govorila o moralu, a nekoliko sati nakon toga objavila video na kom se vidi kako joj noge mazi neko ko nije njen dečko Haris Berković.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Rada pred Anabelom BRUTALNO PONIZILA Lunu: Nauči da postoje devojke koje NE BALAVE ZA OŽENJENIM MUŠKARCIMA! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Gostujući kod Ognjena Amidžića, Manojlovićeva je prokomentarisala slučaj Lune Đogani i Slobe Radanovića iz "Zadruge". Osim toga, Rada je imala šta i da kaže na to što joj je Luna poručila da "ne balavi za Slobom":

Ja na takvog muškarca nikada ne bih mogla da bacim pogled, ali ni da balavim. Luna treba da nauči da treba da postoje devojke koje ne balave za zauzetim muškarcima - bila je oštra pevačica, a onda se na njenom instagram profilu pojavio neobičan video:

Međutim, muškarac koji je pipkao Radine noge je njen šminker koji se postarao da joj i butine budu dobro napuderisane, tako da Haris može da bude miran jer njegovu devojku ne dira svako. A Manojlovićeva može da nastavi da savetuje mlade devojke o moralnim vrednostima.

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Rada Manojlović

'