AKTUELNO

Bivša košarkašica uskoro će roditi sina, a otkrila je da se sa njegovim tatom rastala.

Misterija veze bivše košarkašica Milice Dabović i njenog partnera Vuka, može napokon da bude okončana, jer je ona izjavila da su se rastali. Košarkašica koja je u devetom mesecu trudnoće obelodanila je da će sama odgajati sina:

Foto: STORY/P.Đorđević

Ništa se loše nije desilo između nas dvoje, već smo se jednostavno rastali. On je krenuo svojim, a ja svojim putem. Nikad nisam volela da se oslanjam ni na čiju pomoć, već sam sve u životu uradila sama pa će tako biti i ovog puta. Nije mi teško da donesem odluku da sama odgajam dete. Štaviše, to će za mene biti pravo uživanje - izjavila je Milica koja je danas objavila i fotogrfaiju crkve Svete Petke u Beogradu i tako pokazala da je mir pronašla u veri.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Dabovićeva je pre nekoliko dana organizovala i popularni običaj koji trudnice u svetu upražnjavaju "Bejbi šauer", kom su prisustvovale njene brojne prijateljice, a ona je, fotografijama na kojima se radostno smeje, pokazala da to što se rastala od Vuka, za nju ne predstavlja ništa loše i da jedva čeka da na svet dođe njen sin, kome je odlučila da da ime Stefan.

Foto: Instagram

Autor: Pink.rs

#Milica Dabović

'