AKTUELNO

Lepo su se zabavili.

Danas je Veliki šef poslao pismo u "Zadrugu" kojim je obavestio ukućane da ih čeka zanimljiva igra kako bi se opustili i zabavili nakon napornog dana u fabrici, a ovim putem je isplatio i zaposlene zadrugare.

Dragi zadrugari, Veliki šef voli kada se zabavljate i kada se "Zadrugom" širi smeh i lepo raspoloženje. Šaljemo vam tvister i pretpostavljamo da pravila ove igre znate ili videli kako se igra. Igraćete se u dvorištu s tim što ćete igrati u 5 grupa... -pisalo je između ostalog u pismu.

Izgleda da se nisu dovoljno zagrejali, pa se prvi krug brzo završio, a pobednik nakon ovog kruga je bio Bane Čolak. U drugom krugu je pobedio Marko Janjušević Janjuš sa kojim se do samog kraja borio Miljan Vračević.

Foto: Printscreen Youtube

U trećoj rundi su učestvovali Maca Diskrecija, Teodora Džehverović, Nikola Arsić, Kristina Kockar. Izgleda da je u ovoj igri Teodora imala prednost jer se bavila baletom i nije joj bio problem da pravi razne zaokrete. Ali je ipak napravila mali kiks i  kao pobednik treće runde  je izašao Nikola Arsić.

Foto: Printscreen Youtube

U narednom krugu su učestvovali Luna Đogani, Vladan Vojnović Vojke, Andrijana Radonjić, Sara Reljić i Sloba Radanović. Iz ovog kruga je kao pobednik izašao Vojke.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon svih odigranih nivoa u finale su ušli Anđelo, Vojke, Janjuš, Bane Čolak, Žiža Stojanović, a kao pobednik super finala je izašla Žiža. Bane nije insistirao na pobedi protiv najstarije ukućanke, pa je nakon par pokreta odustao i prvi pružio ruku pobednici ove igre.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Luna SE ZALEDILA kad je saznala da POSTOJI SNIMAK NJENOG SEK*A, pa PREKLINJALA Nikolu da ćuti! (VIDEO)

Anđelo, takođe nije hteo da se bori u ovoj igri, pa odustao. Koja su pravila ove igre i kako su se zadrugari zabavili  pogledajte u narednim video-snimcima.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'