AKTUELNO

O njemu se ne piše često.

Vesna Zmijanac otkrila je nedavno da je zadovoljna svojim trenutnim emotivnim stanjem, ali o njenoj najvećoj ljubavi, Vladi Jovanoviću, ocu njene ćerke Nikolije, malo se piše, jer on nije javna ličnost, iako ona nikad neće zaboraviti vreme koje je provela s njim.

- On će biti moj doživotni prijatelj i drug. Rastali smo se iz drugih razloga. Tada nisam imala vremena ni za šta. Samo turneje, koncerti, sa jednog na drugi kontinent. On je podizao Nikoliju, bez njega ništa ne bih mogla. Vlada je i danas upućen u sve i pomaže nam. Koliko sam ja Nikoliji mama, tako joj je on tata, a Rei deda. Samo je "problem" što on nije javna ličnost, pa narodu izgleda drugačije - počela je svoju priču pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Posle toga Vesna se osvrnula na to kako je izgledalo Nikolijino odrastanje.

- Ja sam više bila zadužena za finansiranje škole i fakulteta, garderobe, života, a tata se bavio ozbiljnim stvarima. Učio je sa njom, vaspitao je, podržavao. Pomogao joj je da upiše srednju školu u inostranstvu. Ma on je doktor ekonomskih nauka i da nije bilo njega, džabe sve moje pare. Šta vredi da ja finansiram fakultet u inostranstvu ako ona ne može da ga upiše. Zahvaljujući njemu je uspela - iskrena je Vesna.

Foto: Pink.rs

Jovanović je bio taj koji je išao na roditeljske sastanke, jer se stvarala velika pompa ukoliko bi to ona radila.

- Nije bilo dobro za Nikoliju da se ja pojavljujem igde - tvrdi Vesna.

Pink.rs

#Nikolija Jovanović

#Vesna Zmijanac

#pevačica

#ćerka

'