AKTUELNO

Supruga pevača Darka Lazića, nakon stišavanja afere sa Acom Lukasom, sada je okarakterisana i kao osoba bez osećaja za estetiku.

Novogodišnjoj euforiji danas se pridružila i Ana Sević, supruga pevača Darka Lazića koja je ukrasila svoju jelku i time se pohvalila na društvenoj mreži instagram. Međutim, njeno drvo prikupilo je neke veoma negativne komentare, te je Ana dobila kritiku da je neko ko nema nimalo ukusa i osećaja za estetiku.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Ove godine najveselija jelka do sada. Kao i uvek mojih ruku delo. Pišemo spisak želja i čekamo Deda Mraza - euforično je napisala Ana, a onda nije dobila pohvalu već kritiku:

- Bezveze, kičeraj, a vrhovi za drvo idu na vrh. Sa njima se ne kiti, a ova traka preko kruna kiča, to samo u Srbiji rade jer drugo ništa ne znaju već da prepisuju jedni od drugih! - bio je jedan od komentara.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: ZAHVALJUJUĆI NJEMU JE USPELA: Vesna progovorila o Nikolijonom ocu!

Sevićka na ovo nije odgovarala, možda zato što nju ovi komentari ne dotiču pošto ona sebe smatra ikonom stila jer na svojim društvenim mrežama sebe plasira kao model, reklamirajući garderobu. A možda se i potresla, pa će umesto jelke sledeći put pokazati, možda, spot za neku svoju novu pesmu budući da dugo ništa nije snimila.

Autor: Pink.rs

#Ana Sević

#Darko Lazić

'