AKTUELNO

Deca me poštuju i cene svaku sitnicu koju uradnim za njih - iskrena je bila ona.

Goca Božinocka nema velike planove za svoju karijeru, već tvrdi da je dosta radila i da uskoro planira da uživa jer su njeni naslednici sada svoji ljudi i zarađuju sami. U intervjuu za Pink.rs pevačica je otkrila da će nakon turneje u Australiji smanjiti svoje poslovne obaveze.

Foto: Pink.rs

- Planiram nekoliko pesama da snimim, a onda jednu turneju u Americi i posle toga idem u Australiju. Nakon toga planiram da uživam u životu, jer sam se dosta naradila. Ubila sam se od posla. Sad su svi porasli i svako sebe finansira i sada ja mogu da se opustim i da uživam - rekla je Goca, a potom otkrila da su joj deca ''izuzetna'' i da je ponosna majka.

- Ja mogu da se pohvalim da imam izuzetno dobru decu. Svi me poštuju i cene svaku sitnicu koju uradnim za njih. Imam izuzetnu dobru decu. I ja sam dobra majka prema njima, ali oni su izuzetni. Što bi rekli Crnogorci - ''Nemam primjedbe'' - dodala je ona.

Foto: Pink.rs

U medijima se veoma dugu spekuliše o udaji Gocine ćerke Jelene Vučković. Božinovska je to nekoliko puta demantovala, a za Pink.rs je otkrila da bi volela da čuje svadbena zvona, ali i da se ostvari u ulozi bake.

Pročitajte još:OPLJAČKAN LUNIN BIVŠI: Pevač PRETNJAMA SMRĆU UZNEMIRIO javnost!

Foto: Pink.rs

Jelena i Aleksandar još uvek nisu u fazonu da žele brak. Oni uživaju baš, ali kad nas novinari napadnu mi i da se ne spremamo - spremamo se. Ja bih volela, u svakom slučaju. Vreme je, u godinama su kad trebaju. Najvažnije je da se njih dvoje slažu. Taj papir ništa ne menja. To je lepo, kad dođu deca... To im je pet minuta posla. U današnje vreme je lakše venčati se nego razvesti se - kazala je Božinovska.

Pevačicin sin Mirko Šijan bio je često u medijima zbog raznih incidenata, a njegove obajve na društvenim mrežama ponekad su ocenjivane kao neprimerene.

Foto: Printscreen Instagram

- Mirko je uvek bio miran. Imao je neke ispade, uostalom to su svi mogli i da vide, jer on to odmah stavi na Instagram. Bio je klinac, malo neiživljen, ludovao je, ali sada se smirio. Shvatio je suštinu života i to da ludovanje nije suština. Imao na sad neke svoje posliće i u suštini je dobar. Ima sada devojku i isto živi kao i do sad. Izlazi, ali nije pun volje za tim noćnim životom kao ranije da ostaje do jutra i da mene sekira - zaljučila je Goca.

Autor: Pink.rs

#Goca Božinovska

'