AKTUELNO

Slavlje u porodici Šaulić.

Harizmatična pevačica Ilda Šaulić danas je u jednom beogradskom restoranu proslavila svoj 39. rođendan u okviru kog je održala i promociju tri pesme i jednog spota.

Foto: Pink.rs

Proslavu je uveličao i Ildin otac, kralj narodne muzike, Šaban Šaulić sa suprugom Gocom, ćerka Ema, ali i brat Mihajlo.

Na ovu organizovanu pevačicinu proslavu među prvima došle su njene prijateljice, voditeljke Vesna Dedić i Dajana Paunović i pevačice Marina Tadić i Marina Visković.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Pevačicin suprug Bojan Vučković nije mogao da dođe na proslavu jer je na poslovnom putu, ali Ilda je otkrila da joj je on među prvima posle ponoći čestitao rođendan.

Pročitajte još:TO IM JE PET MINUTA POSLA: Goca Božinovska nestrpljivo ČEKA DA POSTANE BAKA!

Foto: Pink.rs

Ulazim u Novu godinu kada će biti 10 godina moje karijere. Puno mi je srce. Kada sam počela da pevam svoj prvi CD poklonila sam svojim prijateljima. Nadam se da će i ovaj moj album biti uspešan kao i prvi - kazala je Ilda za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

''Jednom će[ da shvatiš'', ''Fališ mi ovih dana'' i ''Jedini čovek bio si za mene'' nazivi su novih Ildinih numera koje će večeras predstaviti svojoj porodici, prijateljima i sedmoj sili.

Foto: Pink.rs

Šaulićeva se pohvalila i narukvicom koju je dobila za rođendan od svoje kume Dajane Paunović, a na kojoj su inicijali njenog supruga Bojana i ćerke Eme.

Ilda je imala želju da otpeva i pesmu "Jedini čovek bio si za mene" koju je otpevala Branka Stanarčić.

Foto: Pink.rs

Nisam čuo pesme, ali ne sumnjam u Ildu. Pitala me je za pesmu koju sam ja davno napisao i ona je obradila - rekao je Šaban i otkrio šta je ćerki poklonio za rođendan:
Ja sam joj na brzinu čestitao, ali uglavnom kada je u pitanju poklon, to deca biraju, ja dam pare, pa ona neka izabere šta ona hoće. To je najnormalnije, otkud znam šta joj fali.

Na promociji i rođendanu Ilde Šaulić bila je i njena ćerka Ema koja je pomogla mami da zajedno duvaju svećice.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Autor: M. K. / B. R.

#Bojan Vučković

#Ilda Šaulić

#Šaban Šaulić

'