AKTUELNO

Ona je raznežila sve na ružičastoj sceni.

Sara Simić iz Kraljeva probila je led večeras i to pesmom "Bal" od Nevene Božović. Sara ima devet godina, a ovog puta je Leontinin glas izostao pa će ova takmičarka pevati i u baražnom delu emisije.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Mnoge stvari i nisu bile dobre, ali recimo u refrenu neke stvari su i bile dobre. Generalno mislim da nisi dorasla ovoj pesmi sa ovolikim rasponom jer u strofama i nije bilo tvog pevanja tu, kako mi kažemo, gušila si se u vazduhu nekom - rekla je, između ostalog, Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- Generalno, ovo je stvarno teška pesma, a tvoj glasić u tim niskim registrima se zaista nije čuo. Ali  u refrenu si pokazala svašta nešto, i pun glas i lepu dinamiku, ali nije bilo pretačno. Znaš i sama da mi netačnost i tolerišemo, međutim generalni utisak je da je nedorečeno - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si jako mala i slatka, a ova pesma je zaista velika, a tebi sa tvojih deset godina treba još puno iskustva i vremena da bi mogla da dobaciš i da doskočiš ovoj pesmi. Tako da sledeći put biraj pesme koje su ti prijatnije i u kojima se ti bolje osećaš jer strofe su bile jako nečiste, tvoj glas nije došao do izražaja, jednostavno ga nije bilo jer je prenisko. A opet u refrenu si pokazala te neke lepe stvari - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Sara Simić

#emisija

'