AKTUELNO

Oni će pevati zajedno za doček Nove godine.

Poznati folker Dragan Kojić Keba ne krije koliko voli suprugu svog sina Igora, Severinu. Oni su sudbonosno "da" izgovorili pre nešto više od dve godine, a tada je osim snajke Keba dobio i poslovnog saradnika.

Foto: TvPink Printscreen

U novogodišnjoj noći, Keba će nastupati zajedno sa Severinom u jednom hotelu u Bečićima. Folker ne krije koliko mu je drago što nastupa sa snajkom, a mnogi smatraju da Kebi snajka pomaže u karijeri, budući da je u poslednje vreme popularnija i traženija od njega.

Foto: Jelena Balić/Promo

Vrlo mi je drago što nastupam sa Severinom za Novu godinu, a iskren da budem, to me posebno motiviše. Spremili smo razna iznenađenja, a pola sata ćemo pevati i u duetu. Biće to bogat muzički program, jer će Seve pevati lepe pop pesme, a ja ću ubaciti svoje folk note. Siguran sam da ćemo napraviti muzički spoj za sva vremena - sa osmehom je rekao Keba.

Foto: TvPink Printscreen

Sa Severinom ću sigurno popiti prvu kafu u Novoj godini i već znam da ćemo se odlično provesti. Mojoj dragoj snajki ću u narednoj godini poželeti nešto od srca, ali pošto sam ja čovek trenutka, još nisam siguran šta će to biti - rekao je folker.

On je istakao i da u 2018. godini planira solistički koncert u Beogradu.

Svake godine odlažem solistički koncert u Beogradu i smatram da ću ga u novoj godini konačno održati - istakao je Keba.

Pink.rs

#Dragan Kojić Keba

#Nova godina

#Severina Kojić

'