AKTUELNO

Ostali poludeli, najviše Lepi Mića.

Osim da će imati noćnu smenu u toku fabrike koja od rane zore počinje ponovo sa radom i da će morati da odaberu radnike koji će svoje obaveze izvršavati od 18 sati do 01 ujutru, ukućani su morali i da zamene krevete.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Potrebno je bilo da radnici spavaju u jednom, odnosno ukućani u drugom delu spavaće sobe, što se Maci Diskreciji nije svidelo, zbog čega je ušla u svađu sa većinom cimera sa kojima deli luksuzni prostor već više od tri meseca, a Maci su se priključili Divna DNK i Miljan Vračević.

Foto: RTV Pink

Šta me briga za kolektiv. Ja sam ovde došla za sebe, neću ja njih da poštujem. Neka idu dole! Ja stvarno ne mogu da spavam, osim ovde! Navikla sam ovde da spavam! Ne možemo Jovan i ja da spavamo zajedno, da sutra bude da me je j*bao! Ja nisam k*rva! - pričala je Maca.

Foto: RTV Pink

Nju je u jednom trenutku povukla Zorana Stefanov, nakon čega je Diskrecija vrisnula, a Lepi Mića sve vreme je vikao, jer mu je Maca opasno skakala po živcima. Nakon toga, stiglo je novo pismo, a Veliki šef obavestio je ukućane da moraju imati svoje pakete sa hranom u toku rada u fabrici.

PROČITAJTE: PALE SOČNE UVREDE: Milica i Zorana URLALE JEDNA NA DRUGU! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Maca Diskrecija

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

'