AKTUELNO

Napisaće knjigu o tome.

Dok su zadrugari prebirali prva zrna pasulja novinar Milan Milošević je želeo da ovu jednoličnu atmosferu učini zanimljivijom i svojim cimerima odao kako već duže vreme planira da napiše knjigu o životnoj priči svoje mame.

Foto: TvPink Printscreen

Moja mama je rođena 1. aprila 1945. godine kao trinaesto dete. Poslednja je bila. Rođena je u imućnoj porodici. Ima puno zemlje, šuma. Od malena tata je zvao Trinaeska. Nisu tada gledali trinaest kao nesrećan broj, ali se kroz život ispostavilo da jeste. Kako je bila najmlađa otac je svuda vukao da radi u njivi, vodio sa sobom. A njena majka, a moja baba, u međuvremenu dok je ona odrastala je zaratila sa svojom jetrvom, one su pričale, ali nisu se podnosile. Kada je moja mama imala 17 godina, dođe ta jetrva i kaže mojoj mami i sad će 27 jula zbor ima za tebe dobra prilika. Upoznaćeš se sa dečkom za zbor, lep kao lutka. Nije ni slutila šta će se desiti - ovako je Milan započeo biografiju svoje majke.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Marko Miljković bio jako nekulturan i prekidao njegovu priču, Milan se naljutio i odbio da nastavi da priča o ovako ozbiljnoj temi, a da se ga neko ne sluša, ali je ipak produžio.

I kroz jedan sat na tom zboru prilazi njoj jedan muškarac, lep, zgodan,kaže ja sam Milutin, ja sam Rajka. Strina mi je rekla da ćemo se upoznati. Da ne dužimo, ti se meni mnogo sviđaš, iz dobre si kuće. One će doći za sledći svetac ujutru konjima po nju. Ona se odmah zaljubila. Ona je samo rekla svojoj sestri svojoj rođenoj Draginji, da se udaje i nikom više. I došli svatovi. Da skratim, tu kreće njen pakao - nastavio je on.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PROMENIO MIŠLJENJE: Jovan odustao od Kije, BACIO OKO NA NJU? (VIDEO)

Detalje ove priče možete čuti i pogledati u narednom video snimku.

Autor: Pink. rs

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'