AKTUELNO

Dobrojevićeva se vratila u Srbiju i odlučila da "počasti" muški pol!

Pobednica šeste sezone "Farme" i pevačica Stanija Dobrojević šokirala je mnogobrojne muzičke zvezde i pripadnike sedme sile pre nekoliko dana na snimanju novogodišnjeg programa Televizije Pink, na kojem se pojavila bez gaćica.

Foto: Pink.rs

Da zlo bude veće, Stanija je za svoj nastup na glamuroznoj Pinkovoj sceni odabrala provokativnu toaletu u beloj boji sa ogromnim prorezima, a budući da je tokom izvođenja svoje pesme bila veoma aktivna na sceni, svi prisutni mogli su da vide njeno međunožje, zbog čega se ona nije preterano potresla.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

I dok bi se pojedine dame, koje su uslikane u ovakvim izdanjima, potrudile da im se slična stvar ne desi tokom narednih javnih istupa, kod Stanije je to obrnut slučaj. Ona je nastavila sa provokacijama, ali, ruku na srce, ovaj put sa gaćicama na sebi.

Foto: Instagram

Stanija je danas rešila da se pohvali rezultatima treninga i zategnutom guzom pre svega, pa je sa sebe svukla helanke i usnimila zadnjicu u minijaturnim tanga gaćicama. Video-snimak na kojem trese guzom podelila je sa pratiocima na Instagramu, a da li će kraj 2017. godine obeležiti još žešćom provokacijom ili skandalom, saznaćemo uskoro.

Autor: D. T.

#Farma

#Stanija Dobrojević

#pevačica

'