AKTUELNO

Promenio je taktiku u odnosu na ostale.

Bora Santana izabran je za ovonedeljnog vođu, a svoj posao za sada obavlja savesno. Međutim, danas je zadrugare posetio Dragan Mladenović Proka koji je, kao i obično, bio nezadovoljan higijenom u kući, a Bora se složio sa njim da je potrebno veće angažovanje takmičara po pitanju ovoga.

Foto: Printscreen

Sramota, ovo je nekultura što radite, bacate pikavce po celom dvorištu, morate odrediti neko mesto gde ćete pušiti- rekao je, između ostalog, Proka.

Nakon razgovora sa Prokom, Bora je okupio ukućane za stolom u trpezariji, a sve im je saopštio na način do sada neviđen u "Zadruzi".

Foto: Printscreen Youtube

Stvarno ste mi do sada uglavom svi izlazili u susret i radili šta smo se dogovorili. Želim da vam se zahvalim svima, svi se trudite. Ko ne želi- neću se ljutiti. Bilo bi lepo da se angažujemo da sredimo to, ljudski je- rekao je Bora zadrugarima.

Foto: Printscreen Youtube

Neke zadrugare poput Anđela Rankovića i Nikole Arsića ovaj Borin govor je pokrenuo da učine sve što je zadao Proka, dok su ostali ovaj Santanin govor doživeli kao taktiku, pa ih nije dotaklo.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'