AKTUELNO

Progovorila je o sukobu svoje ćerke i Slobe Radanovića.

Anabela Atijas ove večeri odlučila je da govori o ponašanju svoje ćerke Lune Đogani u rijalitiju Zadruga, a tom prilikom otkrila je Dušici Jakovljević da to kako se ona oseća zavisi od Luninog raspoloženja.

Foto: Printscreen Youtube

Takođe, njih dve su govorile i o situaciji koja je privukla pažnju celokupne javnosti, a radi se o svađi prilikom koje je Luna oborila policu u radionici i kada je umalo došlo do tuče između nje i Slobe Radanovića. Dušicu je zanimalo kako se Anabela osećala dok je gledala to i da li smatra da bi Sloba nekada bio spreman i da digne ruku na Lunu.

- Ne znam otkud tolika nesigurnost kod njega. I sa njene strane ponekad bez razloga nekada ljubomorna scena. To je ta ljubavna vatra i zatvoreni prostor. Kad uzmu alkohol u ruke, to bude okidač za takvo ponašanje, ali pre stres koji bio prethodnih dana - pokušala je ona da ga opravda i dodala:

Nije mi bilo prijatno da to gledam, priznajem, ali ne mislim da bi on ikada digao ruku na žensko! Toliko se nakupilo u njemu, da je sam sebi polomio ruku. Tu se sve skuplja već mesecima. Luna je iz nemoći onako odregovala, a kao što sam već ponovila sto puta, smatram da je njihova ljubav puna strasti i da je fatalna - rekla je Anabela.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: Janjuševa sestra otkrila SVE O NJEGOVOM RAZVODU, Anabela priznala: Njihova ljubav je FATALNA! (VIDEO)

Šta je još ispričala, pogledajte u snimku ispod:

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'