AKTUELNO

Svi se pitaju zbog čega se naprasno promenilo raspoloženje slavne kreatorke.

Srpska kreatorka Marijana Mateus imala je tu čast i sreću da se sinoć nađe na zabavi svoje planetarno popularne koleginice Viktorije Bekam u Londonu, a budući da se ovakve prilike ne pružaju često, bivša supruga Lotara Mateusa dala je sve od sebe da ovaj sjajni trenutak u svojoj karijeri i životu sačuva od zaborava. Upravo zbog toga zamolila je zvezdu večeri da se fotografišu, na šta je Viktorija, mnogi bi rekli, teška srca pristala.

I dok je ushićena Marijana razvukla, čini se, nikad veći osmeh, što dovoljno govori o tome koliko joj je imponovalo što se slika sa slavnom kreatorkom, Viktorijin izraz lica bio je sušta suprotnost, te na zajedničkoj fotografiji izgleda, kako mnogi Tviteraši komentarišu, kao da ju je neko puškom naterao da ispozira sa srpskom kreatorkom. Takođe,, mnogima je zapalo za oko to što je Marijana, kao da joj je Viktorija jedna od najboljih prijateljica, bez problema prebacila ruku preko njenog ramena čime se, pojedinci komentarišu, oglušila o bonton želevši da pošto-poto ostvari bliskost sa Bekamovom suprugom.

Viktorijin izraz lica na fotografiji sa Marijanom začudio je mnoge, budući da je uoči dolaska na sopstvenu zabavu bila sjajno raspoložena, o čemu svedoči snimak nastao tokom njenih priprema.

Bilo kako bilo, nema sumnje da se Marijana sjajno zabavila, kao i da sa prethodne večeri nosi divne uspomene, što joj je, svakako, i bio cilj.

Pink.rs

#Kreatorka

#Marijana Mateus

#Viktorija Bekam | Victoria Beckham

'