AKTUELNO

I večeras je doneta teška odluka!

U rijalitiju koji obara sve granice, Zadruzi, i večeras, kao i svake subote, održane su nominacije. Zadrugari, ali i publika, dali su svoj sud i rešili ko će se boriti za opstanak u najgledanijem šou programu na ovim prostorima. Njima se pridružio Ognjen Amidžić, koji je doneo pismo Velikog šefa, koje je iznenadilo sve:

Dragi zadrugari, Veliki šef je pripremio poklon za sve. Ukoliko želite da primite poklon, moraćete da platite taksu na isporuku. Ukoliko mislite da vredi, platite svi po 10 dinara. Sačekaće vas ogromna kutija sa zlatnom mašnom - stajalo je, između ostalog, u pismu.

Foto: Pink.rs

Kakav je tačno poklon u pitanju, saznaćemo nešto kasnije, jer su zadrugari morali da održe nominacije. Kao ovonedeljni vođa, Bora Santana je odlučio da njegovi potrčci budu Marko Janjušević Janjuš i Sara Reljić, te su svi učesnici morali da glasaju između njih dvoje. Više glasova učesnika osvojila je Sara Reljić, kojoj ovo nije palo lako, zato što je njen dečko Vojke u rijalitiju:

Ja sam ovo očekivala, još u ponedeljak. Ja prva ne bih poslala Janjuša, eventualno da je sa Vojketom u duelu, i to je to - rekla je Sara.

Foto: TvPink Printscreen

S druge strane, publika je cele nedelje glasala za onog učesnika koji će se naći u duelu, a oni su odlučili da to bude, na veliko iznenađenje svih, Mina Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ONA IH JE VIDELA! Teodora otkrila Aninu i Janjuševu tajnu: ZATEKLA IH NA DELU, evo i gde! (VIDEO)

Ovi zadrugari će se sutra uveče boriti u duelu odnosno igrici koju je za njih pripremio Veliki šef, a pobedniku će biti duplirani glasovi. Ko će ispasti, a ko nastaviti svoj život u Zadruzi zavisi samo od gledalaca i zato glasajte i nemojte dozvoliti da vaš favorit ispadne.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - Nominacije

'