AKTUELNO

Iskusni TV tandem već je sarađivao tokom dugogodišnjeg emitovanja emisije "Sve za ljubav", te nema sumnje da će se odlično snaći i u novom TV formatu.

Tokom Novogodišnjih praznika, televizija Pink, obradovaće nas novim kvizom "Ko je na vrhu". Ovaj poznati TV format Pink priprema već nekoliko meseci, a voditeljski par koji će poznate ličnosti voditi kroz pitanja iz istorije, geografije, lingvistike, muzike, filma i nauke su Milan Kalinić i Katarina Šišmanović.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: Printscreen Youtube

Iskusni voditeljski tandem već je sarađivao tokom dugogodišnjeg emitovanja emisije "Sve za ljubav", te nema sumnje da će se odlično snaći i u novom TV formatu.

Kviz je osmišljen tako da tri poznate ličnosti odgovaraju na pitanja iz kapsula koje mogu da ih popnu do čak pet spratova iznad zemlje - ukoliko daju tačne odgovore. Dakle, osim znanja, biće im potrebna I hrabrost da se oprobaju na studijskom rolerkosteru.

Foto: TV Pink

Sa svakim dostignutim iznosom, pitanja postaju sve teža - svaki tačan odgovor vodi gore, a samo jedan pogrešan odgovor dovoljan je da takmičar ode skroz dole. Na kraju ostaje samo jedan kandidat koji će se boriti za glavnu nagradu!

Foto: TV Pink

Vežite se, jer će i vas novi kviz, "Ko je na vrhu?" vinuti u visine i ne propustite najbolju zabavu uskoro na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Katarina Šišmanović

#Ko je na vrhu?

#Milan Kalinić

#Televizija Pink

#voditelj

#voditeljka

'