AKTUELNO

U prepisku koju su reper i pevačica razmenjivali ničim izazvan umešan je i Vlada Matović, bivši član grupe "Elitni odredi", kog je Anabela tom prilikom ''potkačila''.

Na estradnom nebu uveliko bukti novi rat! Naime, reper Vuk Mob i pevačica Anabela Atijas opasno su zaratili kada je on izvređao njenu ćerku Lunu Đogani, a sada se u čitavu svađu umešao i pevač Vlada Matović.

Foto: Pink.rs/Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Matović i Anabela sarađivali su dok je on bio član grupe "Elitni odredi", kada su snimili i duetsku pesmu.

Naime, u oštre poruke koje su reper i pevačica razmenjivali ničim izazvan umešan je i Vlada Matović, koga je Anabela "potkačila". Upravo zato se i on oglasio povodom opšte gungule.

- Sinoć mi se javio Vuk Mob, sa kojim sam inače dobar prijatelj i poslao mi je kompletnu prepisku između Anabele i njega. Bio sam šokiran kada sam video da Anabela, sa kojom sam sarađivao na pesmi "Beograd’", a koja je vremenom postala jedan od najvećih hitova Elitnih Odreda, samim tim i njen najveći hit, ima takvo loše mišljenje o meni i konstantno me kroz razgovor ponižava. Pogotovo što su Elitni Odredi tada bili grupa u velikom usponu, a Anabela je bila zvezda devedestih i mi smo njoj na neki način sa tim duetom pomogli da se vrati na muzičku scenu - prokomentarisao je Vlada, nakon čega je dodao još ponešto.

Foto: Printscreen Youtube

- Želim da izjavim da Anabelu nisam video od 2011. godine, a poslednji put me je zvala pre nekoliko godina i ponudila je pesmu za duet, koju smo kao grupa odbili. Ukoliko Anabela želi marketinški prostor, to neka traži na drugom mestu, a ne preko mog imena bez ikakvog povoda. Podržavam Vuka u ovom konfliktu i želim samo da dodam da mi je jako smešno sve ovo što je napisala žena od 43 godine i iskreno mislim da je ozbiljna optužba javno nazvati nekog narkomanom bez ikakvog dokaza - završio je pevač.

Ovim povodom kontaktirali smo i Anabelu koja nije bila raspoložena da daje komentare na ovu temu.

- Na to nemam komentar. Hvala - rekla je pevačica za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

A nekada su snimali duet:

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Vlada Matović

#Vuk Mob

'