AKTUELNO

Glumica će morati ili ovako ili nikako.

Košarkaš Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Orašnin uskoro bi mogli da postanu roditelji jer im je to primarni plan otkada se ona preselila u Ameriku gde on igra.

Miloš je svojoj dragoj našao nekoliko agenata kako bi mogla da se otisne u glumačke vode Holivuda, ali su joj oni postavili nekoliko uslova.

- Američki agenti su izuzetno profesionalni i čak surovi kada prihvate da rade s nekim. Kako zbog veza koje je Teo potegao, Jelisavetu nisu mogli da odbiju oni su joj iskreno rekli šta sve mora da uradi kako bi uopšte dobila šansu da bude deo nekog holivudskog projekta. Oni smatraju da Jelisaveta nema velike šanse u Holivudu sa akcentom koji je donela iz Srbije zato su joj tražili da plati učitelja i svakodnevno vežba. Oni su joj bez dlake na jeziku predočili da treba što pre da ostane u drugom stanju kako bi se ostvarila u ulozi majke i nakon toga posvetila karijeri. Objasnili su joj da ukoliko bi sada zaigrala u nekom filmu, to bi morala da bude minijaturna uloga uglavnom neke Ruskinje, ali da bez obzira na to ukoliko bi ubrzo posle toga napravila pauzu zbog trudnoće, to bi je sahranilo u tamošnjoj kinematografiji - kaže izvor blizak glumici koji zna još neke tajne o njoj.

PROČITAJTE JOŠ: NIŠTA NE SIJA KAO ZALJUBLJENA ŽENA: Dara Bubamara zasenila sve ovim izdanjem! (VIDEO)

- Ti agenti su jako skupi i verujem da je toga svesna zato je bez rezerve prihvatila njihove savete koji su bili bolno iskreni. Kada je već odlučila da napusti Srbiju i krene sa Milošem u Los Anđeles, znala je šta je čeka. Iako je mislila da će dolaziti u Beograd kada dobije ponude za film ili seriju, brzo je shvatila da je to nemoguće i neisplativo. S druge strane, Miloš želi proširenje porodice i to mu je primarno u ovom trenutku, pored, naravno, poslovnog uspeha. On smatra da Jelisaveta ima tamo sve što poželi jer žive u luksuznom delu grada, plaže su im blizu i da može svoju karijeru da stavi na pauzu neko vreme -završava izvor.

Pink.rs

#Jelisaveta Orašanin

#Miloš Teodosić

'