AKTUELNO

Dao joj istinski savet.

Kristina Kockar otkako je ušla u najgledaniji rijaliti u regionu, "Zadrugu", ima potrebu da pokaže svome suprugu Slobi Radanoviću da je ona kao njegova žena povređena njegovim ponašanjem nakon što ju je u rijalitiju prevario sa blogerkom Lunom Đogani.

Foto: RTV Pink

Posle sinoćne svađe između njih dvoje Miljan Vračević kao njen dobar prijatelj u ovom rijalitiju pokušao je da porazgovara sa njom i otvori joj oči, kako ne bi pravila scene pred milionskim auditorijumom koji prati rijaliti.

Foto: Printscreen

On ima svoju priču, ti imaš svoju. On tebi očigledno ne valja, ti nisi bila dobra prema njemu. Zato je došlo do ovoga. Vi se svađate kao da ste u braku, a niste zajedno. Njemu tamo leži devojka, ti napolju imaš dečka, a vi se raspravljate kao bračni drugovi. Ti si bivša žena, on tebi bivši muž, to što stoji na papiru je nebitno. Niste zajedno, ne svađajte se bezveze, samo vam se dušmani smeju - pokušao da joj pojednostavi stvari.

Foto: Printscreen Youtube

Iako je Kija pri stavu da Sloba sve radi pogrešno, Vračević nije odustajao da je ubeđuje da nastavi da živi svoj život, ne osvrćući se na sadašnju situaciju, koja joj ne može doneti ništa dobro.

Ti se raspravljaš kao da njega moraš da popraviš. Ti sad hoćeš da ispravljaš njega samo da ti ne ispadneš debil što si bila sa njim. Alo, mentolu! Ti si živela sa njim, nisi neke stvari primetila na vreme i ko te je*e sad. Ti gledaj samo da ne ispadneš ponovo debil - savetovao ju je Miljan.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Anđelo rekao da je odbio SE*S sa Lunom, pa Sloba POLUDEO: Debilu jedan, izvini se!

Šta joj je još on pričao možete detaljnije pogledati u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Miljan Vračević

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'