AKTUELNO

Nikad kreativniji i složniji, Kija i Sloba dominiraju.

Zadrugari su danas dobili zadatak u duhu predstojećih praznika, a bilo je potrebno da se podele u dve grupe i da svaki tim osmisli muziku i tekst za novogodišnje pesme. Koja će numera pobediti, odlučuju gledaoci "Zadruge" svojim glasovima.

Foto: RTV Pink

Već u prvim minutima došlo je do svađe između ukućana. Prvo su se svađali dok su pravili timove, a zatim i dok su kreirali nove kompozicije. Ekipa na čelu sa Đeksonom, svoj tekst osmišljavala je u dnevnoj sobi, dok je tim Nene Petrović to radio u pabu.

Foto: RTV Pink

Šta me boli uvo za Jelenu, Miljan došao, smislio tri pesme za tri sekunde! - rekao je Nikola Arsić, član Nenine grupe.
Ja sam se sa Jelenom na krv i nož posvađala, pa sam složna sa njom ovde - izjavila je Andrijana.

Foto: RTV Pink

Sada ispada da ti i ja ovde jedino smetamo. Mislim, boli me uvo, oni ovde svi sede, a sad... - nije nastavila svoju izjavu Saška Karan, kada je razgovarala sa Jelenom Golubović o novom zadatku.

Foto: RTV Pink

Marko Miljković, koji je takođe bio u pabu sa cimerima u okviru Nenine grupe, tražio je od svojih cimera da smanje tenziju, dok je Milica Dugalić rekla da ima milion ideja. Veselo je bilo i u Đeksonovom timu, a kako je izgledao trenutak kada su ukućani bili i više nego kreativni, možete pogledati u video-klipu ispod.

PROČITAJTE: NAPAO JE ZBOG ALAVOSTI! Miki ispsovao ZADRUGARKU: 'Vatamo te SVI, pr*stitutko jedna (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#Đekson

'