AKTUELNO

Situacija u beloj kući menja se iz minuta u minut, a Jelena i Milan nastavljaju svoj rat koji datira od trenutka kada je rediteljka ušla u "Zadrugu".

Pojedini zadrugari tokom današnjeg dana vredno su ispunjavali zadatke u kuhinji koje je zadao Veliki šef, a za to vreme Jelena Golubović i Milan Milošević su ponovo imali konflikt koji je uznemirio ostale ukućane. S obzirom na to da nije prvi put da ovo dvoje zadrugara imaju ozbiljne konflikte, Milan ni ovoga puta nije štedeo pogrdne reči na račun Jelene. Naime, Milan je nastavio sa uvredama i klevetama na šta ni Jelena nije ostala dužna.

Foto: RTV Pink

Ti možeš da pričaš šta god hoćeš, od tebe se i očekivalo da bacaš hranu kao da je nemaš u kući! Ja sam ovde napadnuta da to radim, a nisam, Bog će ti suditi! Ne zaboravi, reči se vraćaju kao bumerang! -  rekla je Jelena

Milan koji je bio i te kako isprovociran njenim navodima, nije ostao dužan i nastavio je sa uvredama toliko da su ostali zadrugari bili primorani da mu ukažu na to da je preterao i da nije ljudski.

Ja nemam ništa, jer nisam krao kao ti! Koliko si ukrala i Bogu i narodu ni sama ne znaš! Kako te nije sramota da vređaš tuđu decu kad ni svoju nemaš. Dabogda te svi kovčezi dočekali kad izađeš iz rijalitija! -  odgovorio je Milan

Foto: TvPink Printscreen

Uprkos pokušajima da se ova rasprava prekine, Jelena i Milan nastavili su ovaj konflikt u kojem su izneli jos detalja iz života, na šta su ostali zadrugari bili šokirani. Ukoliko želite da saznate šta se jos dešavalo u toku ove žestoke rasprave, pogledajte video koji se nalazi ispod ovog teksta.

Autor: K.R.

#Jelena Golubović

'