AKTUELNO

Ne propustite da pogledate jedno od najuspešnijih ovogodišnjih ostvarenja srpske kinematografije, "Vrati se Zone".

"Vrati se Zone", nastavak najgledanijeg domaćeg filma, "Zona Zamfirova", u bioskopima širom Srbije i regiona videlo je više od 300.000 ljudi, a gledaoci će televizijsku premijeru ovog ostvarenja imati priliku da pogledaju 1. januara na TV Pink!

Film "Vrati se Zone" prvo je premijerno prikazan u gradovima širom Srbije, u kojima je i sniman, a velika beogradska premijera dogodila se 24. januara u centru "Sava", da bi zatim osvojio bioskope širom regiona, evropskih metropola, ali i Kanade.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Gotovo 15 godina nakon ekranizacije romana Stevana Sremca, "Zona Zamfirova", o velikoj ljubavi glavnih junaka, Zone i Maneta, koji pripadaju različitim društvenim slojevima, scenaristi Ivana i Miroslav Mitić napisali su priču o tome šta se dogodilo u njihovom braku dve godine nakon venčanja. Režiju ovog, veoma uspešnog, ostvarenja potpisuje Jug Radivojević, a iza produkcije filma stoji "Pink International Company".

Uloge Zone i Maneta pripale su uspešnim srpskim glumcima, Brankici Sebastijanović i Milanu Vasiću, a osim njih pojavljuju se i Ljiljana Stjepanović, Nela Mihailović, Ljiljana Dragutinović, Gorica Popović, Milan Lane Gutović, Nikola Ristanovski i mnogi drugi.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Glavni protagonisti i njihova borba da sačuvaju brak i dalje su smešteni između 1905. i 1908. godine, gde je kroz omiljenu ljubavnu priču dočarana lepota Srbije u tom periodu, ali i problemi sa kojima se suočavaju mladi bračni parovi.

Foto: Printscreen Youtube

Ne propustite da pogledate jedno od najuspešnijih ovogodišnjih ostvarenja srpske kinematografije, "Vrati se Zone", u ponedeljak, 1. januara, od 20 časova, samo na TV Pink!

Foto:

#Brankica Sebastijanović

#Film

#Jug Radivojević

#Milan Vasić

#Televizija Pink

#Vrati se Zone

#Zona Zamfirova

'