AKTUELNO

Nije to tako planirao!

Nemanja Đerić Đekson privukao je veliki pažnju javnosti učešćem u rijalitiju "Zadruga", ali ne dobrim vladanjem, duhovitošću i inteligencijom, već svojim zavodničkim talentom pomoću kog je uspeo nekoliko devojaka da obrlati i odvede u krevet. U početku se nije odvajao od Anđele Veštice, sa kojom je često znao i da se posvađa, ali i da bez problema završi u krevetu. Međutim, kasnije mu je pažnju privukla Mina Vrbaški, sa kojom je imao veoma turbulentnu vezu.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su znali da svojim svađama podignu celu kuću na noge, a Mina je često zbog Đeksona padala u depresiju, te je umela i da razbija inventar, ali i samu sebe povređuje. Međutim, sve to im je, izgleda, donelo veliku popularnost. Naime, Đekson je saznao da se o njemu dosta piše napolju i sve to zahvaljujući vezi sa Minom:

Zašto se Mina pominje, a ne pominje drugo? - zapitao se Đekson u razgovoru sa Zoranom.

Foto: TvPink Printscreen

Brate, bio si sa Minom, sve klinke obožavaju Minu, obožavaju dečka sa kojim je Mina bila, razumeš? Anđelini fanovi te mrze. Mina je pre ulaska bila u žiži, zbog svega što se desilo i zato što si ti "voleo" Minu, tako ti je sad... - odgovorila mu je Zorana.

Foto: TvPink Printscreen

Njemu se, izgleda, ne sviđa što je u žiži interesovanja, te je izjavio da više neće biti ni sa jednom devojkom u kući. Da li će tako i ostati, videćemo.

PROČITAJTE JOŠ: TI SI ANINO PSETO, A IMAŠ ČETVORO DECE: Miljan i Mića se svađali na sred DVORIŠTA! (VIDEO)

N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Zorana Stefanov

#Đekson

'