AKTUELNO

Šta ovo znači za njihovu budućnost?

Sloba Radanović i Luna Đogani uplovili su u romansu pred milionskim auditorijumom u rijalitiju koji obara sve granice gledanosti, Zadruzi. I tu ništa ne bi bilo čudno da Radanović nije oženjen, zbog čega su ga mnogi osudili, a na prvom mestu njegova, još uvek zakonita, supruga Kristina Kija Kockar, koja je pre nekoliko nedelja postala deo ovog šou programa.

Foto: RTV Pink

Tokom pitanja gledalaca, sinoć je jednog od njih zanimalo kako Luna može da bude u dobrim odnosima sa Kijom kad ona stalno provocira Slobu, te je navodno čak ona njega prevarila i pre nego što je on nju:

Ja ne mogu da znam da li je ona njega prevarila ili ne, ja mislim da nije. To što ona njega pecka, ja ne mogu da se mešam, oni su i dalje u braku, koliko god da sam na njegovoj strani, on je uradio nešto što, čak ni ja koja sam tu akter, ne opravdavam i ne mislim da je to okej, izdao je, povredio i ona ima apsolutna prava da iznosi sve o njemu što hoće. Ni za te stvari ne znam da li su istinite, to kakav ja odnos imam sa njom ne želim da mešam sa njihovim odnosom, ona meni prija kao osoba, jeste da mi je neprijatno kada se njih dvoje provociraju, jer sam između dve vatre, ali naravno da sam uvek tu za njega i neću ga osuđivati nikad. Sa njom imam neki poseban odnos od svega toga i želim da tako i ostane - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NEĆEMO PRESTATI DOK SE NAS DVE NE SMUVAMO: Kija i Luna ISKRENO otkrile šta misle jedna o drugoj! (VIDEO)

Da li će joj njen dragi zameriti što je ovo rekla, videćemo, a kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'