AKTUELNO

Ovo rade velike zvezde.

Preko 3000 ljudi koji su ispunili halu “Luke” u Bihaću nisu imali priliku da uživaju u trosatnom spektakularnom koncertu Dragane Mirković i da prisustvuju jedinstvenom doživljaju kada je folk zvezda sišla sa bine da bi se približila publici na tribinama.

Foto: Promo

Folk diva, poznata po tome da ne mari za pravila kada je emocije ponesu, u jednom trenutku je sišla sa scene praćena ovacijama prisutnih i prošla kroz sve ograde prešavši čitav parter i zastala u podnožju stepeništa koje vodi na tribune.

Foto: Promo

Ovaj njen potez doveo je ionako zagrejanu atmosferu do usijanja pa su svi obožavaoci izvadili telephone da bi zabeležili ovaj trenutak, jedinstven kada su zvezde sa Balkana u pitanju a izuzetno redak I na svetskoj sceni.

Foto: Promo

PROČITAJTE JOŠ: NJOJ JE VEĆ NOVA GODINA: Katarina Grujić se opustila u provodu, pa POKAZALA OVO! (FOTO)

Foto: Promo

- Publika je bila zaista fantastična i sve što sam uradila dogodilo se jer su me njihova ljubav i energija u dvorani insprisale. Zaista sam uživala i ovo je bio poslednji veliki koncert na ovogodišnjoj turneji „Od milion jedna“, koja je od prvog koncerta pa dosad ispunjena nezaboravnim druženjima sa publikom. Praznike ću provesti sa porodicom a iza toga se radujem nastavku turneje – rekla je folk zvezda.

Pink.rs

#Dragana Mirković

#koncert

'