AKTUELNO

Njegov oporavak joj je najbitniji!

Jedna od najlepših manekenki na ovim prostorima, Sofija Milošević, trenutno je u srećnoj vezi sa poznatim fudbalerom Ademom Ljaljićem, sa kojim je imala velike planove za proslavu dočeka nove godine u Parizu. Međutim, u jednoj sekundi njihovi planovi su pali u vodu jer je fudbaler povredio butni mišić krajem prethodne godine.

Foto: Printscreen Instagram

Kako je Adem započeo lečenje u Beogradu, Sofiji nije bilo teško da otkaže sve svoje planove i bude uz svog dragog:

Sofija je u nekoliko navrata pričala koliko je zaljubljena u Adema i da bi za njega sve učinila. Tako ni ovog puta nije pravila pitanje gde će provesti praznike. Kako je Adem zbog povrede morao biti u Beogradu, ona je odmah pristala da mu se pridruži. Otkazali su sve obaveze i došli u srpsku prestonicu. Iako je Beograd poznat po noćnom životu, oni mu se nisu prepustili. Dane provode mirno da bi se Adem što pre oporavio. Uglavnom obilaze prestoničke restorane gde uživaju u dobroj hrani, a zatim se odmaraju u toplini doma. Tako su proveli i doček nove godine, a tako će biti i za božićne praznike. Niko nije očekivao od njih dvoje da će tako mirno ušetati u novu godinu, ali njima ovaj odmor dosta prija. Adem se nada brzom oporavku da bi se što pre vratio na teren - rekao je izvor blizak paru.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: TU SAM DA TE VOLIM ZA OBOJE: Milica Dabović posvetila sinu EMOTIVNU PORUKU KOJA ĆE VAS RASPLAKATI (FOTO)

Inače, iako su već neko vreme zajedno, manekenka ne planira da stane na ludi kamen, jer se, kako je sama rekla, užasno plaši toga, te smatra da nije dovoljno zrela za tako nešto.

Foto: Instagram

Autor: N. Vujčić

#Adem Ljajić

#Sofija Milošević

'