AKTUELNO

Želela bi da se vrati u Zadrugu, a evo šta je radila otkad je izbačena.

Mina Vrbaški, koja je pre dve nedelje napustila Zadrugu, priznala je u intervjuu za Pink.rs da bi želela da se vrati u najgledaniji rijaliti u regionu i to najviše zbog Nemanje Đerića Đeksona, u koga se zaljubila dok je tamo boravila tri i po meseca.

Foto: RTV Pink

- Volela bih da se vratim u Zadrugu. Sad mi sve nedostaje, vika, dreka, sve ono tamo. Napolju mi je dosadno. Ali ipak, priznajem, najviše bih volela da se vratim zbog Nemanje - iskrena je Mina.

Nakon izlaska iz "Zadruge" ona se videla samo sa manekenom Jovanom Mijalkovićem, dok druge koji su ispali nema želju da vidi.

Foto: Instagram

- Videla sam se samo sa Jovanom, ostali me i ne zanimaju, iskreno - bila je odsečna ona.

Njen dečko iz rijalitija nadao se da će ispasti samo nedelju dana posle nje, ali mu njegovi glasači nisu dozvolili to, zbog čega se Đekson iznervirao, pa je besneo cele te noći.

Foto: RTV Pink

- Bilo mi je žao kada sam videla koliko je besan. On je zaista želeo da ispadne i ja sam mu to isto želela - kaže Mina.

Kako je Mina na Instagramu povezana sa Andrijom Lazovićem, dečkom Kristine Kockar, koju je upoznala upravo u rijalitiju "Zadruga", morali smo da je pitamo i da li se oni poznaju od ranije i postoje li tu neke simpatije.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: LJUPKA VAN SEBE ZBOG JELENE GOLUBOVIĆ: Toj ženi treba stručna pomoć, zbog nje sam danima u šoku!

- Ne poznajem Andriju, niti sam želela da ga upoznam. Zapratila sam ga na Instagramu iz čiste radoznalosti, da vidim kako izgleda kad se već toliko priča o njemu. I to je to, niti mu lajkujem bilo šta niti komentarišem - objasnila je Mina, koja i dalje misli samo na Đeksona i nada se da će ponovo briti organizovan baraž koji će je vratiti u "Zadrugu".

Autor: V. Tanacković

#Andrija Lazović

#Kristina Kockar

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

'