AKTUELNO

Raduje se svemu što ova godina nosi!

Dušica Jakovljević svojim vrednim radom uspela je da postane jedna od najomiljenijih voditeljki na ovim prostorima, a trenutno je zaštitno lice rijalitija koji obara sve granice gledanosti, Zadruge. Za portal Pink.rs ona je sumirala prethodnu godinu i otkrila šta očekuje od ove u koju smo tek zakoračili.

Foto: TV Pink

- Prethodna godina je bila veoma uspešna za mene na poslovnom planu zbog toga što sam dobila priliku da budem voditelj najgledanijeg, najuspešnijeg rijaliti šou programa ikada i donela mi je dozu ozbiljnosti koju možda nisam imala u toj meri u odnosu prema svemu oko sebe. Iako sam oduvek bila štreber i bila posvećena svemu što radim, ova godina mi je donela konačno mojih pet minuta koje se i dalje trudim da iskoristim maksimalno kako treba. Što se tiče nekog ljubavnog plana, to je isto već nekoliko godina, tako da ja tu ništa ne bih menjala niti imala drugih želja tim povodom. Jedina sfera u mom životu koja je trebalo da se popuni bila je zapravo ta profesionalna. Oduzela mi je jedino slobodno vreme i još više privatnosti koju sam ranije više imala. Ali sve je to u redu ukoliko znate zašto je to tako. Stvarno ne žalim ni za čim i ne plačem za prosutim mlekom  - kaže Dušica.

Foto: Pink.rs

Kada je u pitanju 2018. godina, Dušica priznaje da nikad ništa ne planira, ali o nečemu mora da povede računa.

- Što se tiče 2018. godine, ja nikada ništa ne planiram, jedino što želim je da konačno malo ozbiljnije povedem računa o svom zdravlju, jer sam tu baš neodogovorna. Takođe, plaćanje računa, jer meni tu gori pod noktima (smeh). Zamerala bih sebi kad bih bila neko ko sedi kući i lenj je da se posveti tome, ovako svaka vrsta neodgovornosti prema mom ličnom životu zapravo proilazi iz toga što ja stvarno nemam kad. Ali svako od nas ima neku manu, eto to je moja. Imam neko sujeverje u svom mozgu da kad nešto planiram, uvek mislim da će se to izjaloviti. Za sada mi se sviđaju planovi koje mi je Bog rasporedio. Nemam ni neke želje, samo neka sve ostane ovako, ja sam vrlo skromna, pazim šta želim i neka mi se to i ostvari. Samo zdravlja i manje briga.

Foto: Pink.rs

Na kraju, ona je donela jedan zaključak koji će se sigurno mnogima dopasti.

Ja sam zaključila na kraju ove godine da sam jedan odličan dispečer svog života, možda već postala producent, tako da sve dobro produciram. Obzirom da nemam klasično radno vreme, mogu da ustalim neke obaveze. Što se tiče još dece i privatnog života, to sam podmirila, samo samu sebe nešto još i nisam, ali lako ćemo sa mnom, imam ja energije na pretek - kroz osmeh je zaključila lepa voditeljka.

Foto: Pink.rs

Autor: N. Vujčić

#Dušica Jakovljević

#Intervju

#voditeljka

'