AKTUELNO

Pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj u julu ove godine u tajnosti su se zavetovali na večnu ljubav pred Bogom.

Ona se preselila kod njega u Sevilju, a pre nekoliko dana je doputovala u Beograd. Pevačica je za to kratko vreme, koliko će biti ovde, rešila da napravi promenu, pa je napravila novu frizuru i ofarbala se.

Foto: Instagram.com

Naime, Anastasija Ražnatović je izvukla pramenove, posvetlela je i skratila kosu, te sada izgleda potpuno drugačije.

- Suptilni pramenovi koji su mi totalno osvežili kosu. Prezadovoljna sam - poručila je Ražnatovićeva.

Podsetimo, mlada pevačica Anastasija Gudelj (devojačko Ražnatović) i poznati fudbaler Nemanja Gudelj uskoro se sele u novi dom, koji je on nedavno kupio.

Kako saznaje "Blic", Nemanja je nedavno pazario kuću na španskom primorju, u kojoj planira da živi sa suprugom, a još uvek ne žele javno da pričaju o preseljenju.

Kuća je prostrana i nalazi se u neposrednoj blizini mora, te ima sve ono što im je potrebno za život. Anastasija je, kako saznajemo, uzbuđena što će ona urediti njihov novi dom, pa će se tome posvetiti u narednim mesecima.

Podsetimo, venčanje Anastasije i Nemanje se dogodilo krajem jula meseca. Crkveno venčanje bilo je u manastiru Rajinovac kod Grocke, a venčao ih je vladika Stefan, odnosno Stefan Šarić, koji je, inače, Cecin duhovnik.

Autor: N. Ž.