AKTUELNO

Kija otkrila detalje iz Abu Dabija.

Marko Janjušević je ovog popodneva bio vidno zainteresovan za Kijin posao stjuardese. Ona je njemu ispričala sve sočne detalje dok je putovala za Abu Dabi kao i to sa kim se najviše družila i šta je njeno društvo radilo kad su imali slobodno vreme.

Foto: TvPink Printscreen

Raspored dobijam mesec dana unapred, napravim sebi što više vremena da imam tokom meseca, nekad ostanem 2,3 dana a nekad se odmah vratim. Moja kuma, koja je venčala mene i Slobu, bila je takođe tamo, samo u drugoj zgradi - ispričala je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Janjuš se udubio u celu priču do te mere da je Kiju pitao kolika je plata pilotima, ali i plata svih stjuarda i stjuardesa. Naročito ga je zanimalo na šta najviše troše pare i čime se zanimaju kad završe sa poslom.

Moja plata je bila oko 2000 evra. Uglavnom sam imala hranu, hrana u prodavnici je skupa, hleba nema. A kad idem za Srbiju, imam hranu kao i ostali putnici. Kad sam tamo, hranu sam naručivala u sobi, a imali smo i restoran gde sam jela ostrige. Tu sam najviše trošila. Što se tiče izlazaka u Abu Dabiju, tu devojke ništa ne troše, a imale smo karticu sa 50 posto popusta za klabinge, hotele, kafice... - objašnjava Kija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: REŠIO DA OKRENE LEĐA ANI I DA SE POSVETI ŽENI?! EVO šta je Janjuš poručio Ivanjičanki! (VIDEO)

Više o tome možete videti u snimku ispod teksta.

Autor: M.Ž.

#Kristina Kockar

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

'