AKTUELNO

Evo šta ga je izbacilo iz takta.

Brak Marte Savić i Mileta Kitića bio je bar u dva navrata u krizi. Prvi purt je bio kada ga je ona uhvatila sa znatno mlađom devojkom, ali je odlučila da mu to oprosti.

Drugog puta on je hteo da se razvede od nje ni zbog čega drugog nego zbog toga što mu je skratila kosu.

Foto: Printscreen Youtube

Sada je on u jednoj emisiji ispričao sve o tom momentu kada je želeo da je ostavi.

PROČITAJTE JOŠ: SVI SU IM GLEDALI U GAĆICE: Pevačice došle u emisiju u providinim haljinama, MUŠKARCI SE PREZNOJAVALI pored njih! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

- Da nije bilo Marte, ja ne bih trajao ovoliko, to je sigurno. Ona mi je mnogo pomogla, gurala me, savetovala da budem savremen kada je reč o muzici. Zahvaljujući njoj snimio sam „Kraljicu trotoara“. Meni se ta pesma uopšte nije svidela, ali je Marta toliko insistirala da sam na kraju morao da pristanem da je uzmem. Nas dvoje nikada nismo imali ozbiljne svađe i krize, osim jednom. Ona je danima tražila da skratim kosu, što meni nije padalo na pamet. Jurila me je oko bazena s makazama, baš je bila uporna. Na kraju ja popustim i lepo joj kažem da skrati samo malo, a ona je odsekla skoro sve! Toliko sam bio ljut da sam hteo da se razvedem od nje. Ali posle nekog vremena meni se svidi ta frizura i ja otad imam ovako kratku kosu - kroz smeh je rekao Kitić.

Pink.rs

#Marta Savić

#Mile Kitić

#Razvod

'