AKTUELNO

Kako se u kući iznova dešavaju čudne stvari, tako se i ovaj put Luna Đogani našla u nezgodnoj situaciji kada je u garderoberu zatekla svoje stvari koje su bile bačene po podu.

Kako se u kući konflikti ponekad ne rešavaju oči u oči, pojedini ukućani biraju brze i najlakše načine kako bi se osvetili za nešto što im je neko skrivio, te u svojim suparnicima traže slabe tačke.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pored bezbroj situacija zbog kojih je Luna Đogani sinoć podnela osudu mnogih zbog svojih postupaka, sledeća situacija koja je zadesila je prizor koji je ugledala u garderoberu - njene stvari našle su se prljave i razbacane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako Luna ne zna o čemu se tačno radi i šta je ishod ovog ponašanja, njoj je svakako lakše kada svoj bes iskali na svom dečku Slobi Radanoviću. On, takođe, teško podnosi sve poteškoće zbog kojih se često loše oseća, pa je tako u besu ponovo nastala svađa, nakon čega je Drvo mudrosti odmah pozvalo Lunu na razgovor.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna, nemaš razloga da budeš nervozna, nikome ne trebaju tvoje stvari u to budi sigurna. Svoje stvari možeš naći, samo se potrudi, one su u tvojoj blizini - reklo je Drvo mudrosti.
Ali ja više ovo ne mogu da izdržim. Neko je sakrio moju kesu sa gaćama, moje stvari su svuda po podu, ja više nemam šta da obučem. Ne znam šta se desilo, ali ovo stvarno više nije normalno. - rekla je Luna kroz plač.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pre nego što su razgovarali sa Drvetom mudrosti, Sloba i Luna su se opet žestoko posvađali kod kapije, a glavni razlog bio je zato što Sloba ne može da podnese ishitreno ponašanje njegove izabranice, pa je uz to prokomentarisao da će zbog svega što se dešava oboleti od raka jetre, pluća, srca i pretio joj da će ukoliko se ne smiri probiti kroz kapiju. U naletu besa je, po svom starom dobrom običaju, šutirao sve pred sobom, a u jednom trenutku su mnogi koji su posmatrali ovu žustru raspravu pomislili da je malo falilo da dođe do fizičkog kontakta Lune i Slobe, što se, ipak, nije dogodilo.

Kako je ovaj problem nastao i kako je Luna uplakana tražila svoje stvari u garderoberu pogledajte video koji se nalazi ispod ovog teksta.

Autor: K.R.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'