AKTUELNO

U iskrenom intervjuu za emisiju "Premijera" pevačica Goca Božinovska osvrnula se na misteriozno ubistvo svog supruga Zorana Šijana.

Prošle nedelje navršilo se tačno sedamnaest godina otkako je ubijen kik-bokser Zoran Šijan, suprug pevačice Goce Božinovske. Počinioci ovog zločina još nisu indetifikovani, a pevačica je izgubila svaku nadu da će se to ikada desiti.

Ako je prošlo 17 godina i niko ne zna ništa, znači da se nikada neće ni otkriti - rekla je pevačica za emisiju "Premijera".

Foto: Printscreen

Pevačica je, takođe, otkrila da joj Zoran mnogo nedostaje, kao i da bi joj bilo mnogo lakše da vaspitava i savetuje decu, posebno sina, kada bi on bio živ.

Ubijen u centru Beograda

Podsetimo, Šijan je ubijen 27. novembra 1999. godine na uglu Nemanjine i Ulice Svetozara Markovića u centru Beograda. Zoran je u trenutku ubistva sedeo u svom Mercedesu 600 i čekao je zeleno svetlo na semaforu. Tužilaštvo i policija još nisu uspeli da indetifikuju počinioce ovog ubistva.

Pevačica se prisetila i nedavnnog privođenja svog sina Mirka, kada su mu na dan krsne slave u kuću došli policajci i odveli ga kako bi dao izjavu povodom jedne tuče koja se pre izvesnog vremena desila na Kopaoniku.

Ja sam im normalno otvorila vrata, ušli su ljudi, rekla sam da nam je slava, a oni meni da Miroslav mora da ide za Rašku. Otišao je, dao izjavu, to se lepo završilo - otkrila je pevačica koja i dalje sina, za svaki slučaj, testira na narkotike, iako joj on govori da je to bacanje para.

Foto: Printscreen

Više volim da "bacim pare" nego da razmišljam i nabijam sebi tenziju i da tugujem, ovako ja imam svoj papir - iskrena je bila pevačica.

Šta je još otkrila u premijernom intervjuu pogledajte u novoj "Premijeri":

Autor: D. Tanasijević

#Goca Božinovska

#Mirko Šijan

#Premijera

#Ubistvo

#Zoran Šijan

'