AKTUELNO

Pronašla je svoj mir!

Ilda Šaulić, popularna pevačica, danas je bila gošća Sanje Marinković u emisiji "Magazin In", pored Slađe Alegro, Goce Lazarević, Ane Kokić, Dragice Radosavljević Cakane i Suzane Petričević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao i uvek kada su gosti samo žene, Sanja Marinković sa njima razgovara na razne teme, te je zamolila danas zamolila dame da daju po jedan savet, a Ilda je rešila da progovori o sreći iz ličnog iskustva:

Ne ide ništa lako. Ništa u životu nije lako. Prosto, ljudi treba da slušaju samo sebe i da prate neki svoj unutrašnji osećaj za sve o čemu odlučuju. Da li je to ljubav, da li je to posao, karijera, prijatelji. Da ne potpadaju pod uticaje sa strane, da ne moraju ovo zbog ovoga, ono zbog onoga. Ja sam to sebi poželela pre dve godine, samo sam rekla da bih želela da pronađem svoj mir i to sam pronašla kroz supruga i dete i to mi je falilo - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: JOŠ JEDNA MAESTRALNA ULOGA OLGE ODANOVIĆ: Glumica otkriva sve o liku koji tumači u seriji Radoša Bajića ŠIFRA DESPOT! (VIDEO)

Na ovaj njen odgovor dobila je gromoglasan aplauz, kako od publike, tako i od svojih koleginica koje su se složile sa njom.

Autor: N. Vujčić

#Ilda Šaulić

#Magazin In

'