AKTUELNO

Kulićeva bez dlake na jeziku o zadrugarima!

Veliki šef ovog popodneva okupio je sve zadrugare u dnevnoj sobi, jer je želeo da Miljana Kulić, koja je sinoć stigla u "Zadrugu", svima u lice kaže svoj prvi utisak o ukućanima, kao i šta misli ko bi mogao da joj bude prijatelj, ko je uspeo da je razočara, a ko ju je oduševio.

Foto: RTV Pink

Miljana Kulić napravila je uvod pred svoje izlaganje. Ona je istakla da ne veruje više u rijaliti prijateljstva na osnovu iskustva koje je imala. Trudna zadrugarka rekla je i da je od svog ulaska do sastanka razgovarala samo sa onim sa kim je želela.

Foto: RTV Pink

Žiža me je jako razočarala. Ja cenim i poštujem njene godine, ali ne i nju samu. Ona je o meni juče pričala da imam dijagnoze, a posle toga mi se šlihtala i želela da razgovara sa mnom. Ne volim ulizice. Ne volim zle ljude - govorila je Miljana o Žiži.

Foto: RTV Pink

Kada je počela da komentariše svoju staru prijateljicu Macu Diskreciju, Miljana je rekla da za Macu smatra da je dobra osoba, ali da joj zamera što nije u kontatku sa majkom, a to je zasmetalo Maci, koja se posvađala sa starom poznanicom.

To nije istina! Tako pokazuješ nepoštovanje prema meni! Ja skrenula sa puta? Ti si skrenula! Ne možeš da kažeš da sam skrenula sa puta. Ja tebe poštujem, poštuj i ti mene! Mogla si u lice u četiri oka da mi kažeš, a ne ovde za stolom - rekla je Maca.

Foto: RTV Pink

Kulićeva je u nastavku počela da kometariše i ostale cimere. Za Divnu DNK i Snežanu Mišković Viktoriju rekla je da nema mišljenje, jer nije razgovarala sa njima, a kada se dotakla Bore Santante ponovo je došlo do svađe Mace i Miljane.

Bilo ko da uđe, samo da kažem javno, moj život je moja stvar! Bilo ko da uđe i nešto da mi kaže za Boru, zabole me uvo! Ko me voli prihvatiće! - istakla je Maca.

Foto: RTV Pink

Ovce se šišaju! Boro, samo tako nastavi! Manipuliši njenim emocijama! Ja sam tebi rekla da mi se ne sviđa što se igraš sa njenim emocijama, kada se tebi digne ona stvar, ti odeš kod nje! Igraš se sa njom kao sa igračkom - pričala je Miljana.

PROČITAJTE: ON SE MENI KLEO U LENU! Miljana otkrila da joj je Ivan preneo POLNU BOLEST i šta joj je sve obećao! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Maca Diskrecija

#Miljana Kulić

'