AKTUELNO

Čim je zgodnog Cecinog sina videla u jednom beogradskom klubu, Maša Terzić odlučila je da da pokuša da privuče njegovu pažnju.

I dok Kostadin Terzić na sve načine pokušava da ubedi svoju bivšu devojku Anastasiju Ražnatović da mu se vrati, za sada neuspešno, ni njegova sestra Maša Terzić ne sedi skrštenih ruku, naprotiv. Na njenu žalost, lepa Terzićeva ćerka nije uspela da ponovo pridobije pažnju Cecinog naslednika.

Foto: undefined

Maša je nedavno u jednom prestoničkom klubu ugledala Veljka, što je doživela kao idealnu priliku da obnovi kontakt sa njim.

Veljko je s prijateljima u klub stigao prvi, a pola sata posle njega došla je i Maša s drugaricama. Iznenadila se kad je videla Veljka. Izgleda da je to doživela kao idealu priliku, pa je sve vreme gledala u njegovom pravcu, pućila se i pravila selfi fotografije. Pokušavala je na sve načine da pridobije njegovu pažnju, ali on za to nije davao ni pet para. Kad je videla da ne obraća pažnju na to, primenila je drugu metodu. Skočila je sa stolice i počela da đuska. Ni to joj nije upalio. Cecin sin je imao važnijeg posla, sve vreme je gledao u telefon i nazdravljao s društvom - rekao je izvor.

Foto: Instagram

Prema navodima izvora koji se zatekao na mestu događaja, Maša je na kraju odlučila da priđe Veljku, pošto je videla da se njena taktika za dobijanje pažnje pokazala neuspešnom.

Šaputala mu je nešto na uvo, uvijala se oko njega. Baš se videlo da traži način da se pomiri s njim. On je bio ljubazan, ali je ostao hladan na to njeno koketiranje - otkrio je izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Foto: Instagram

Izgleda da je Veljko zaista ostao dosledan svojoj izjavi da neko vreme ne želi da se vezuje za devojke, već da uživa u samoći.

Autor: D. Tanasijević

#Anastasija Ražnatović

#Kostadin Terzić

#Maša Terzić

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'