AKTUELNO

Reper je privlačio veliku pažnju tokom svog boravka na imanju u Lisoviću.

Bivši takmičar "Farme", najgledanijeg rijalitija u regionu, i reper Nenad Aleksić Ša počeo je svoju karijeru kao deo dvojca "Ša Ila".

Oni su se proslavili pesmom "Daj malo tange, sestro", ali nisu dugo trajali.

Izdali su pet albuma, ali su posle toga imali različite vizije i razišli su se.

Ša je nastavio da se bavi repom samostalno, a onda je pre tri godine ušao na Farmu 4, gde je uspeo da ostane do finala i zauzme šesto mesto.

Tamo su mu mnoge devojke bile zanimljive, ali se posle izlaska sa imanja u Lisoviću skrasio pored dugogodišnje partnerke.

Nenad je na Farmi često bio u sukobu sa cimerima, ali je svađa sa Saškom Karan nastavljena i posle završetka rijalitija.

Tokom boravka na Farmi ispovedio se cimerima da sebi ne može da oprosti što nije bio bolji prema devojci koja se udavila u Dunavu.

- Verujem u Boga, i ranije sam mnogo grešio. Nisam prevario, ubio nekoga, nego ta pokojna devojka. Mogao sam da budem bolji prema njoj, ali niko nije mogao da zna da će ona da se udavi u Dunavu. I ona i brat i deda i svi, porodična tragedija - pričao je tada Ša.

Posle izlaska iz „Farme” sve mu je krenulo nabolje.

– Život mi se baš promenio. Krivo mi je bilo jer sam i pre rijalitija mnogo radio, međutim mediji tome nisu pridavali veliki značaj, ali evo sad sam sve nadoknadio. Posle rada u grupi „Ša Ila” nije me bilo nekoliko godina jer sam bukvalno digao ruke od muzike, ali onda sam se vratio na scenu i shvatio da je to najbolje za mene – rekao je Ša u jednom intervjuu.

Nenad i njegova devojka Ivana venčali su se bez medijske pompe, a reper je lepu vest podelio na društvenim mrežama objavivši fotografiju sa venčanja.

Autor: V. T.

#Farma

#Nenad Aleksić Ša

#Reper

'