AKTUELNO

Žestoko se posvađali.

Nekoliko nedelja unazad Miljan Vračević proziva pevačicu Teodoru Džehverović zbog njene karijere koju je, prema njegovom mišljenju, izgradila na prljav način, a sada kada je njena majka Gordana Džehverović ušla u rijaliti "Zadrugu" želi to da demantuje i da joj obrazloži zbog čega je širio nestine.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam to čuo od Mace. Ja sam čuo da si rasturila grupu Đavolice, da nisi mogla sa njima da izdržiš, da si rekla da si rekla da je Aca Lukas napravio Gorani dete. Ja sam čuo da ti je dečko fudbaler, da je iz Poreča, da joj je platio spot, to sam sve čuo ovde - pravdao se Miljan, ali kako su ga majka i ćerka konstantno prekidale nije mogao da dođe do reči.

Foto: TvPink Printscreen

Mama Gordana je bila uporna da sazna zbog čega je Miljan sve vreme prozivao njenu ćerku kako bi mogla da celom auditorijumu dokaže da njegove osude nisu ispravne.

Ja sam zbog tebe ovde lično ušla, ušla sam zbog tebe, da mi kažeš da li je *ebao Ćazim. Da te čujem sada, ko je sve je*ao Teodoru - vikala je pevačicina mama.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Dok nije ušla u ZADRUGU, GORDANA nije imala POZITIVNO MIŠLJENJE O NJOJ A EVO ŠTA SADA MISLI O OVOJ ZADRUGARKI! (VIDEO)

Kako je izgledala njihova rasprava možete pogledati u narednim video-snimcima.

Autor: Pink.rs

#Gordana Džehverović

#Miljan Vračević

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'