AKTUELNO

Poznato je da ih voli!

Miljana Kulić je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, ali i po prisnom odnosu sa pevačima. Tu temu pokrenula je jutros sedeći u dvorišu sa Miljanom Vračevićem i Nadeždom Biljić.

Foto: RTV Pink

Pevačica i trudna zadrugarka znaju se od ranije, ali se nisu videle godinama jer je njihov odnos zahladneo. Nadežda je, nakon što je pružila ruku pomirenja Miljani, rekla kako su one ranije imale prisan odnos.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Problem je nastao kada su pevačici sa Miljaninog broja stizale razne SMS poruke. Nadežda je to zamerila ovoj ukućanki a Kulićeva tvrdi kako to ona nije slala. Nakon što su završile ovu temu, Miljana Kulić se dotakla pevača Darka Lazića i pevačice Ane Sević.

Foto: Printscreen Youtube

Te osobe koje sam ja zvala, kasnije su zvale mene. Sa Darkom Lazićem se čujem, sa Darkom Lazićem se viđam. Sa Anom, dok su bili u braku. Čujem da su se razveli. Htela sam da se čujem sa njima, ali su bili nedostupni - rekla je Miljana.

Podsetimo, pevač Darko Lazić poslednjih dana našao se u žiži skandala koji i dalje potresa javnost, počevši od toga kada je uhvaćen da šmrče beli prah a onda da su se Ana Sević i on razveli. Kako je izgledalo trenutak kada Miljana Kulić priča o ovom pevaču možete pogledati u video-prilogu ispod teksta.

PROČITAJTE: ZAMERILA SLOBI! Luna stala u Kijinu ODBRANU: PLAČE JOJ SE, NJU TO BOLI! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Darko Lazić

#Miljana Kulić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

'